Sång: Gå vidare

När man väl kommit över en hjärtesorg och ”det stora sveket”, är det dags att gå vidare. Och när man är redo, kan man ödmjukt fråga sig: ”Okej, vad har jag nu lärt mig av denna erfarenhet? (Eller: Vad FAAAN skulle jag lära mig av den här JÄVLA skiten??)

När jag ser tillbaka inser jag att jag fått några av mitt livs viktigaste lärdomar av att ”bli sviken”: Att lita mer på min inre röst, än på en annan människas ”stora” ord. Att aldrig sätta människor på en piedestal. Att alltid var sann mot mig själv.

Om du känner att en relation tar mer energi än den ger – gå vidare! När jag väl gjorde det fick jag en styrka jag inte trodde jag hade. Och upptäckte hur viktigt FRIHET är för mig!

Min text ”Gå Vidare” sjöngs här av Elisabeth Storm, som även tonsatt den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: